Laitetilojen ja tukiasemien jäähdytysratkaisut


Tarjoamme malleja ammattilaisten tekemiin kanava-asennuksiin ja esimerkiksi EFU-200 tuloilmalaitteen teknisten tilojen ilmanvaihtoa parantamaan vaikkapa tukiasemilla.

Toimintaperiaate

Laitetilan, esimerkiksi tukiaseman, jäähdytys hoidetaan vapaajäähdytyspuhaltimilla sekä erillisellä jäähdytyskoneella. Ulkolämpötilan ollessa alhaisempi kuin laitetilan käytetään jäähdytykseen puhaltimia.

Laitteiston automatiikka ohjaa puhaltimien ja kylmäkoneen käyntiä optimaalisesti siten, että energiankulutus on mahdollisimman pieni. Valvonta- ja hälytysyhteydet ovat helposti kytkettävissä.

Jäähdytin
MOBAIR EFU-200 toimii rinnan kaksiosaisen jäähdyttimen kanssa. Kesällä jäähdytys tapahtuu kompressorilla ja talvisin puhaltimilla.
Jäähdytin
Saranoitu huolto-ovi puhaltimelle helpottaa huoltoa. Suodatin on 287 × 287 × 96 mm kokoinen laajapintasuodatin, jonka vaihtoväli on yleensä noin yksi vuosi.

48 V DC Puhaltimet

Tuotevalikoimaamme sisältyy kanavapuhallin sekä seinälle asennettavat tulo- ja poistoilmapuhaltimet.

Tuotteet

Lounea Oy on hyödyntänyt MOBAIR ilmanvaihtolaitteita tuki- ja laiteasemien jäähdyttämiseen jo vuodesta 1995

Kiinteistöpäällikkö Pertti Koivula on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä järjestelmää, joka palvelee tehokkaasti monenlaisissa jäähdytystä vaativissa kohteissa.