Oikea laite valitaan asunnon tyypin ja ilmanpoistojärjestelmän mukaan.

Valikoimastamme löytyy sopivat tuloilmalaitteet eri kokoisiin ja eri lailla ilmastoituihin tiloihin: kodit, majoitustilat, toimistot ja pienet liiketilat. Ilmastointiammattilaisille meiltä löytyy välineet kanava-asennuksiin ja tuloilmalaitteet esimerkiksi GSM-tukiasemien ilmanvaihtoa parantamaan.


Omakoti- rivi- tai kerrostaloihin ja majoitustiloihin

Raikas sisäilma kotona on tärkeää hyvinvoinnille. Mobair-tuloilmalaitteilla voit ratkaista kunkin huoneen ilmanvaihto-ongelmat huoneen tarpeen mukaan. Vanhoissa taloissa ilmanvaihto-ongelmia esiintyy erityisesti makuutiloissa, joissa huono ilmanvaihto yön aikana vaikuttaa huonontavasti myös unen laatuun.

 
 

2030s korvausilmaventtiili

Innovatiivinen ja patentoitu tuloilmalaite, joka pystyy lämmittämään tarvittavan tuloilman vain 1.0 W teholla, jopa -30 °C pakkasella.

 

2010 korvausilmaventtiili

Pienikokoinen ja tehokas tuloilmalämmitin vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

 

2020 tuloilmalaite

Talon ilmanvaihtoa tehostava tuloilmalaite, riippumatta siitä onko kyseessä koneellinen ilmanpoisto tai painovoimainen ilmanvaihto.

 

Toimistoihin ja pieniin liiketiloihin

Toimistot ja liiketilat vaativat tyypillisesti teholtaan suuremman ilmanvaihtolaitteen kuin kodin tilat. Tällöin samassa tilassa oleskelee usein runsaasti ihmisiä, joten hapen ja raikkaan ilman tarve on suurempi kuin kotona. Lisäksi on huomioitava liian alhaisen tai korkean lämpötilan huonontava vaikutus työtehoon, sekä toimistolaitteiden kuten tieto- ja kopiokoneiden käytön aiheuttamat vaatimukset tehokkaammalle ilmanvaihdolle.

 
 

2080 tuloilmalaite

Tehoiltaan ja fyysisiltä mitoiltaan valikoimamme isoin tuloilmalaite suurempiin tiloihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Toimii myös sisäilmanpuhdistimena!

 

Lämmönsiirto

Mobair valikoimasta löytyy lämmönsiirtopuhallin, minkä avulla takan ja lämpöpumpun edullinen lämpö voidaan siirtää kaikkiin huoneisiin. Lämmönsiirtopuhallin siirtää myös ilmalämpöpumpun viileyttä esim. makuuhuoneeseen.

 
 

4100 lämmönsiirtopuhallin

Lämmintä ja viileää ilmaa jakava lämmönsiirtopuhallin joka parantaa ilmanlaatua ja säästää energiaa.

 

Tuloilmalaitteet ammattilaiskäyttöön

Mobair tekee yhteistyötä ilmastointialan ammattilaisten kanssa: arkkitehtien, urakoitsijoiden, ja suunnittelijoiden kanssa. Mobair tarjoaa malleja myös ammattilaisten tekemiin kanava-asennuksiin ja esimerkiksi EFU-200-tuloilmalaitteen teknisten tilojen ilmanvaihtoa parantamaan vaikkapa GSM-tukiasemilla.

 
 

EFU-200 tuloilmakoje työtiloihin ja halleihin

Tuloilmakoje jonka tehontarve on vain 0,16 kW. Erittäin edullinen ratkaisu hallien ja työtilojen ilmanvaihtoon.

 

48 V DC kanava- ja tuloilmapuhaltimet tukiasemiin

Kanavapuhallin sopii erinomaisesti teknisten tilojen kuten GSM-tukiasemien jäähdytysratkaisuksi.

 

Suodattimet

Mobair tuloilmalaitteissa suositellaan käytettäväksi alkuperäisiä suodattimia laitteen suunnitellun toiminnan ja ilmamäärän varmistamiseksi.