Tuotteet

Oikea laite valitaan asunnon tyypin ja ilmanpoistojärjestelmän mukaan.

Valikoimastamme löytyy sopivat tuloilmalaitteet eri kokoisiin ja eri lailla ilmastoituihin tiloihin: kodit, majoitustilat, toimistot ja pienet liiketilat. Ilmastointiammattilaisille meiltä löytyy välineet kanava-asennuksiin ja tuloilmalaitteet esimerkiksi GSM-tukiasemien ilmanvaihtoa parantamaan.


Omakoti- rivi- tai kerrostaloihin ja majoitustiloihin

Raikas sisäilma kotona on tärkeää hyvinvoinnille. Mobair-tuloilmalaitteilla voit ratkaista kunkin huoneen ilmanvaihto-ongelmat huoneen tarpeen mukaan. Vanhoissa taloissa ilmanvaihto-ongelmia esiintyy erityisesti makuutiloissa, joissa huono ilmanvaihto yön aikana vaikuttaa huonontavasti myös unen laatuun.

Mobair 2030s korvausilmaventtiili

Ilmanvaihto ilman vetoa minimaalisella energiankulutuksella. Mobair 2030s on innovatiivinen ja patentoitu korvausilmalaite, joka pystyy lämmittämään tarvittavan tuloilman vain 1.0 W teholla, jopa -30°C pakkasella.

Mobair 2010 korvausilmaventtiili

Mobair 2010 tuloilmalämmitin on pienikokoinen ja tehokas korvausilmaventtiili vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

Mobair 2020 tuloilmalaite

Mobair 2020 tehostaa talon ilmanvaihtoa, olipa kyseessä koneellinen ilmanpoisto tai painovoimainen ilmanvaihto.


Toimistoihin ja pieniin liiketiloihin

Toimistot ja liiketilat vaativat tyypillisesti teholtaan suuremman ilmanvaihtolaitteen kuin kodin tilat. Tällöin samassa tilassa oleskelee usein runsaasti ihmisiä, joten hapen ja raikkaan ilman tarve on suurempi kuin kotona. Lisäksi on huomioitava liian alhaisen tai korkean lämpötilan huonontava vaikutus työtehoon, sekä toimistolaitteiden kuten tieto- ja kopiokoneiden käytön aiheuttamat vaatimukset tehokkaammalle ilmanvaihdolle.

Mobair 2080 tuloilmalaite

Tehoiltaan ja fyysisiltä mitoiltaan isoin tuloilmalaite suurempiin tiloihin. Erinomainen esimerkiksi toimistoissa, pienissä liiketiloissa, päiväkodeissa ja kouluissa, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto.


Lämmönsiirto

Mobair valikoimasta löytyy lämmönsiirtopuhallin, minkä avulla takan ja lämpöpumpun edullinen lämpö voidaan siirtää kaikkiin huoneisiin. Lämmönsiirtopuhallin siirtää myös ilmalämpöpumpun viileyttä esim. makuuhuoneeseen.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin jakaa lämmintä ja viileää ilmaa, parantaa ilmanlaatua ja säästää energiaa.


Tuloilmalaitteet ammattilaiskäyttöön

Mobair tekee yhteistyötä ilmastointialan ammattilaisten kanssa: arkkitehtien, urakoitsijoiden, ja suunnittelijoiden kanssa. Mobair tarjoaa malleja myös ammattilaisten tekemiin kanava-asennuksiin ja esimerkiksi EFU-200-tuloilmalaitteen teknisten tilojen ilmanvaihtoa parantamaan vaikkapa GSM-tukiasemilla.

LUE LISÄÄ

Mobair EFU-200 tuloilmakoje työtiloihin ja halleihin

EFU-200 tuloilmakoje on erittäin edullinen ratkaisu hallien ja työtilojen ilmanvaihtoon. Tehontarve vain 0,16 kW.

Mobair 48 V DC jäähdytyspuhallin tukiasemiin

Mobair 48 V DC sopii erinomaisesti teknisten tilojen kuten GSM-tukiasemien jäähdytyspuhaltimeksi.


Suodattimet

Mobair tuloilmalaitteissa suositellaan käytettäväksi alkuperäisiä suodattimia laitteen suunnitellun toiminnan ja ilmamäärän varmistamiseksi. Alkuperäisiä Mobair-suodattimia myyvän jälleenmyyjän löydät Scanofficen jälleenmyyjähaulla.