Mobair tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti

Ilmanvaihdon parantaminen on mahdollista huonekohtaisesti asennettavien Mobair tuloilmalaitteiden avulla, jotka tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Tuloilmalaitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

Mobair-tuloilmalaitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Tuloilmalaitteiden avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin; Mobair-tuloilmalaitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mihin tuloilmalaitteita tarvitaan?

Tuloilmalaitteita tarvitaan ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman tuomiseksi ulkoa sisälle. Normaali makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Kovilla pakkasilla ilmamäärää voi pienentää n. 40%. Mobair tuloilmalaitteilla ulkoilma tulee talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin pienellä energiankulutuksella.

Aihekuva liittyen Mobair-korvausilmaventtiilin toimintaperiaatteeseen

Tilanne yleensä ilman Mobair-korvausilmaventtiiliä

Aihekuva liittyen Mobair-korvausilmaventtiilin toimintaperiaatteeseen

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Tuloilmalaitteet sijoitetaan ensisijaisesti makuuhuoneisiin. Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa tuloilmaventtiili varsinkin jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun tuloilmalaitteita pidetään toiminnassa vain silloin kun huoneessa oleskellaan.

LUE LISÄÄ

Löydä tarpeisiisi soveltuva tuote

Oikea tuote valitaan asunnon tyypin ja ilmanpoistojärjestelmän mukaan. Valikoimastamme löytyy sopivat tuloilmalaitteet eri kokoisiin ja eri lailla ilmastoituihin tiloihin: kodit, majoitustilat, toimistot ja pienet liiketilat.

TUOTTEET

Osta

Suomessa Mobair tuotteet myy ja markkinoi Scanoffice Oy. lähimmän jälleenmyyjän löydät Scanofficen jälleenmyyjähaulla:

LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ


Valitse raikas ja hyvä sisäilma

Toimiva ilmanvaihto on hyvän sisäilman perusta. Vanhoissa taloissa ilmanvaihto toimii usein puutteellisesti. Tuloilmalaite auttaa korjaamaan tämän puutteen niissä tiloissa, joissa raikasta ilmaa tarvitaan lisää.

Asunnon ilmanvaihdon parantaminen

Ilmanvaihdon parantamisessa tärkeimpiä huoneita asunnoissa ovat makuuhuoneet, niistä puuttuu yleensä ulkoa tuleva raikas korvausilma.

Laitetilojen ja tukiasemien jäähdytysratkaisut

Ilmastointiammattilaisille meiltä löytyy välineet kanava-asennuksiin ja tuloilmalaitteet, joilla ilmanvaihdon parantaminen onnistuu esimerkiksi GSM-tukiasemissa.