Lämmittävät Mobair Korvausilmalaitteet.

Mobair korvausilmalaitteiden ansiosta puhdas sisäilma voidaan saavuttaa niin yksityisasunnoissa kuin julkisissa tiloissa – ilman investointeja kalliisiin ja suurikokoisiin laitteisiin. Korvausilmalaitteella raitis ilma saadaan ohjattua sisälle aina vedottomasti, ilman ulkoilman siitepölyjä, katupölyä tai saasteita.


 

Helppo asentaa

Laitteen voi asentaa itse jo olemassa olevaan ilmanvaihtoreikään, tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään uusi reikä.

Huonekohtainen

Huonekohtainen korvausilmalaite tehostaa olemassa olevaa koneellista tai painovoimaista ilmanvaihtoa.

Säästää energiaa

Asunnon lämmityskulut pienenee, kun korvausilma tulee lämpimänä sisään.

 
 
Kuva Mobair 2015 korvausilmalaitteesta

   UUTUUS   

 

Mobair 2015

Uusi ja ainutlaatuinen kiertoilmalla ja vastuksella lämmittävä korvausilmalaite, joka soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen ilmanpoisto.

 

Mobair Tuotevalikoima

Oikea laite valitaan asunnon tyypin ja ilmanpoistojärjestelmän mukaan. Valikoimastamme löytyy sopivat korvausilmalaitteet eri kokoisiin ja eri lailla ilmastoituihin tiloihin. Etsi tuotteita.

 

Kodit & Majoitustilat

Raikas sisäilma kotona on tärkeää hyvinvoinnille. Mobair-korvausilmalaitteilla voit ratkaista kunkin huoneen ilmanvaihto-ongelmat huoneen tarpeen mukaan.

Toimistot & Liiketilat

Toimistot ja liiketilat vaativat tyypillisesti teholtaan suuremman ilmanvaihtolaitteen kuin kodin tilat. Tällöin samassa tilassa oleskelee usein runsaasti ihmisiä, joten hapen ja raikkaan ilman tarve on suurempi kuin kotona.

Laitetilat & Tukiasemat

Ilmastointiammattilaisille meiltä löytyy välineet kanava-asennuksiin ja tuloilmalaitteet, joilla ilmanvaihdon parantaminen onnistuu esimerkiksi GSM-tukiasemissa. Lue lisää.

 
 

Huonekohtainen tuloilmaratkaisu.

Mobair korvausilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti. Huonekohtainen ilmanvaihto poikkeaa keskusilmanvaihdosta siten, että jokaisessa ilmastoitavassa huoneessa on erillinen laite mitä voidaan käyttää ja tehoa säätää huonekohtaisesti. Mitään kanavistoa ei tarvita.

 

Tehokas

Energiankulutus on pienin huonekohtaisesti toteutetussa ilmanvaihdossa. Keskusilmastointi, vaikka siinä on lämmöntalteenotto, kuluttaa enemmän energiaa koska se ei lainkaan huomioi huoneissa oleskelua ja koko talon ilmaa vaihdetaan mukaan lukien tyhjät huoneet.

Edullinen

Huonekohtaisen ilmanvaihdon hankintakulut ovat vain murto-osa keskusjärjestelmään verrattuna. Lisäetuna on myös se, että korvausilmalaitteiden puhtaanapito on huomattavasti helpompaa kuin perinteisen tuloilmakanaviston.

 
background_005.png
 

Osta

Suomessa Mobair tuotteet myy ja markkinoi Scanoffice Oy. Lähimmän jälleenmyyjän löydät Scanofficen jälleenmyyjähaulla.

 

asunnon-ilmanvaihdon-parantaminen-800x450.jpg

Asunnon ilmanvaihdon parantaminen

Ilmanvaihdon parantamisessa tärkeimpiä huoneita asunnoissa ovat makuuhuoneet, niistä puuttuu yleensä ulkoa tuleva raikas korvausilma.

 

drops-of-water-nature-nature-wallpaper-8633-800x450.jpg

Valitse raikas ja hyvä sisäilma

Toimiva ilmanvaihto on hyvän sisäilman perusta. Vanhoissa taloissa ilmanvaihto toimii usein puutteellisesti. Korvausilmalaite auttaa korjaamaan tämän puutteen niissä tiloissa, joissa raikasta ilmaa tarvitaan lisää.