Mobair 2080

Tehokas korvausilmalaite joka soveltuu erityisen hyvin toimistoihin, liiketiloihin, päiväkoteihin ja kouluihin, joissa hapen ja raikkaan ilman tarve on suuremman ihmismäärän vuoksi suurempi kuin kotona. Tiloihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto.

heat-icon

Tehokas tuloilmalämmitys

Lämmittää ulkoa tulevan raittiin ilman joko huoneen kiertoilmalla tai tarvittaessa itsesäätyvällä lämpöpatterilla, jolloin korvausilma on aina halutun lämpöistä.

filter-icon

Tuloilmasuodatin

Hienosuodatin (F7 / ePM1 55%) erottaa tuloilman epäpuhtaudet tehokkaasti. Kiertoilma kulkee myös suodattimen läpi puhdistaen samalla sisäilmaa.

Asennus ja huolto

Laite asennetaan huoneen ulkoseinälle, ylös noin 2 m korkeuteen. Jos huoneessa ei ole korvausilmaventtiiliä entuudestaan, tehdään korvausilmaputkea varten aukko. Laite asennetaan korvausilma-aukon päälle ja pistotulppa kytketään, jolloin laite on toimintavalmis. Hienosuodatin vaihdetaan 1-2 kertaa vuodessa. Tämän huollon avulla korvausilmalaite toimii ongelmitta ja toivotulla tavalla.

Käyttöohjeet

Tekniset tiedot

Kokonaisilmavirta 25–50 dm³/s
Äänitaso 33–50 dB(A)
Lämmitysteho 20–950 W
Suodatusluokka F7 / ePM1 55%
Runko Valkoiseksi maalattua MDF-levyä
Mitat 650 × 310 × 195 mm
Sähkökytkentä 4,5 A / 230 V AC / maadoitettu pistotulppa

Helppokäyttöinen

Korvausilmalaitteen käyttö huoneen sen hetkisen sisäilmatilanteen mukaan on helppoa. Säätökytkimistä valitaan halutut lämpötila- ja puhallinnopeudet (1–5), ja laite käynnistyy ja pysähtyy narukytkimestä.

Normaaliasennossa tuloilmakoneen sisään virtaa ulkoilmaa ja huoneilmaa tasaisessa suhteessa, mutta jos suhdetta halutaan muuttaa voidaan sulkea joko ulkoilmaventtiiliä tai huoneilma-aukkoa oven sisäpuolelta.

Mitat

Mittapiirros Mobair 2080 korvausilmalaitteesta

  • Ulkoilmaputki: ⌀128 × 370 mm
  • Ulkoilmasäleikkö
  • Kiinnitysrauta
  • Asennustarvikkeet
  • Suodatin (F7 / ePM1 55%)
  • Eristetty säätötulppa
  • 1,9 m verkkojohto / maadoitettu pistotulppaliitäntä

Tyyppi Tuotekoodi
Suodatin (F7 / ePM1 55%) S2080

Tuotekoodi M2080
LVI-numero (Oikeakätinen) 7929038
LVI-numero (Vasenkätinen) 7929039
avainlippu