Mobair 2030s korvausilmaventtiili

Mobair 2030s korvausilmaventtiili

Ilmanvaihto ilman vetoa minimaalisella energiankulutuksella. Mobair 2030s on innovatiivinen ja patentoitu tuloilmalaite, joka pystyy lämmittämään tarvittavan tuloilman vain 1.0 W teholla, jopa -30°C pakkasella.

Tekniset tiedot:
  • Kokonaisilmavirta 20 dm³/s, josta ulkoilmaa 6-12 dm³/s
  • Äänitaso 27 dB(A)
  • M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa (saatavana myös pestävä suodatin)
  • Sähköliitäntä 1.0 W, 8.5 V DC, toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja ja 8 m verkkojohto

Tuotekuvaus

Mobair 2030s on täysin uudentyyppinen korvausilmaventtiili. Tämä tuloilmalaite sisältää innovatiivisen toimintamallin: ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen.

Kaikissa asunnoissa täytyy olla ilmanvaihto jotta huoneilma pysyy raikkaana ja terveellisenä. Usein kuitenkin ulkoa huoneistoon tuleva korvausilma tulee ikkunaraoista tai korvausilmaventtiileistä, joissa ei ole kunnon suodatusta eikä lämmitystä. Tällöin ongelmaksi muodostuu vedon tunne talvella ja ulkoa tuleva pöly. Mobair tuotteiden avulla nämä ongelmat saadaan poistettua tehokkaasti ja edullisesti.

Mobair 2030s tuloilmalaite lämmittää ulkoa tulevan ilman sekoittamalla huoneilmaa ulkoa tulevaan kylmään ilmaan. Lisäksi tuloilmasäleikkö on siten muotoiltu, että sisään virtaava ilma sekoittuu hyvin nopeasti huoneilmaan ja virtaussuunta on ylös kattoa kohti.

Tilanne yleensä ilman Mobair-korvausilmaventtiiliä -kuva

Tilanne yleensä ilman Mobair-korvausilmaventtiiliä

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen -kuva

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Mobair 2030s tuloilmalaitteen ansiosta kylmä ilma ei pääse valumaan alas ja aiheuttamaan vetoa. Laitteen toiminta on mitattu -28 °C pakkasessa, jolloin oleskelualueella ei havaittu lainkaan vetoa. Lisäksi katon ja lattian välinen 4 °C lämpötilaero tasoittui arvoon 0.5 °C.

Laitteessa kierto- ja tuloilmamäärä ovat säädettävissä. Laitteen avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan ulkoilmaputkessa olevan suodattimen läpi ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Suodatin on pussimallinen joten siinä on runsaasti pinta-alaa mikä takaa pitkän käyttöiän, vaihto 1-2 kertaa vuodessa. Korvausilmaventtiili sisältää myös patentoidun säleikön, jonka muotoilu takaa, ettei ulkoa saatava korvausilma aiheuta vedontunnetta huoneistoon. Lopputuloksena huoneilma on raikas ja miellyttävä.

Helppo asentaa ja huoltaa

Mobair 2030s tuloilmalaite on myös helppo asentaa ja huoltaa. Tuotepakkaus sisältää kiinnitysruuvit, vaihdettavan hienosuodattimen, ulkoilmasäleikön sekä ulkoilmaputken. Laitteen voi asentaa jo olemassa olevaan ilmanvaihtoreikään.

Mobair 2030s toimii 8.5 V jännitteellä, joten sähköasennus on aina turvallinen. Laitetta ei kiinnitetä ulkoilmaputkeen kiinteästi mikä myös helpottaa asennusta. Sähköjohdon voi asentaa piiloon rakenteen sisään, jolloin johto ei jää näkyviin.

Laite sijoitetaan aina huoneen yläosaan jotta ilmavirta suuntautuu kattopintaan. Laite on erittäin hiljainen alle 27 dBA, joten se soveltuu hyvin myös makuuhuoneeseen.

Valitse ilmanvaihtolaitteeksesi Mobair 2030s korvausilmaventtiili. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Mittakuva Mobair 2030s korvausilmaventtiilistä

Suodattimet

Mobair tuloilmalaitteissa suositellaan käytettäväksi alkuperäisiä suodattimia laitteen suunnitellun toiminnan ja ilmamäärän varmistamiseksi. Alkuperäisiä Mobair-suodattimia myyvän jälleenmyyjän löydät Scanofficen jälleenmyyjähaulla.