Mobair 2010 korvausilmaventtiili

kuva Mobair 2010 korvausilmaventtiilistä

Mobair 2010 korvausilmaventtiili

Mobair 2010 tuloilmalämmitin on pienikokoinen ja tehokas korvausilmaventtiili vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

Tekniset tiedot:
  • ilmavirta 6-12 dm³/s
  • lämmitysteho 20–600 W, säätyy portaattomasti
  • tuloilmasuodatin M5, saatavana myös pestävä suodatin
  • runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • sähkökytkentä 4,0 A / 230 V
  • 5 m verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

Tuotekuvaus

Apu rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto (esim. asunnot, majoitustilat ja toimistot). Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman.

Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa tulevan korvausilman. Sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin.

Korvausilmalaitteen toiminta perustuu huoneessa olevaan alipaineeseen, jolloin suodatettua ja raikasta ilmaa virtaa haluttuun tilaan täyttämään alipaine. Haluttaessa ilma voidaan lämmittää kytkemällä lämmitin päälle. Laite on myös energiatehokas, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa. Tällöin huoneen varsinaiset lämmittimet eivät kuormitu niin paljon.

Helppo asentaa ja huoltaa

Mobair 2010 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana saat asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin.

Mobair 2010 korvausilmaventtiili -mittakuva

Suodattimet

Mobair tuloilmalaitteissa suositellaan käytettäväksi alkuperäisiä suodattimia laitteen suunnitellun toiminnan ja ilmamäärän varmistamiseksi. Alkuperäisiä Mobair-suodattimia myyvän jälleenmyyjän löydät Scanofficen jälleenmyyjähaulla.

Esitteet & Käyttöohjeet: